Aktuellt:

20.04.20  Vi erbjuder Bröllop, dop och begravning-utomhus. Nytt för i vår är att vi även erbjuder möjligheten att ha begravningsgudstjänst/ceremoni utomhus. Utomhus får det för tillfället samlas maximum 50 personer. Klicka här så berättar vi mer! Kontakta oss

20.04.08  Vi förlänger nu Lidingö kyrkas öppettider. Välkommen in för enskild andakt eller för att tända ett ljus.

Måndagar: stängt
Tisdag-fredag: 9:00-16:30
Lördag-Söndag: 11:00-15:00

20.04.02 Digitala gudstjänster. På inrådan av Stockholms stifts biskop kommer vi inte att kalla till fysisk gudstjänst nu. Istället kommer vi att fira gudstjänst tillsammans här på nätet. På vår webbplats, via facebook och youtube kommer vi att kunna fira gudstjänst tillsammans men var för sig.

20.03.31 Behöver du hjälp att handla mat? Vi hjälper dig gärna. Kontakta Malin Samzelius Malin Samzelius 

20.03.27 Obs! Vi följer rådande direktiv och begränsar därmed antalet personer i våra lokaler till max 50 stycken. Observera att dop, vigsel och begravning är gudstjänster och räknas därför som offentliga sammankomster. Det innebär att endast 50 personer får vara närvarande i kyrkan, inklusive präst, musiker, begravningsentreprenör etc. 

20.03.29  Att fira gudstjänst under pandemi – Restriktioner under pandemi och möjligheter att fira gudstjänst behöver inte stå motsats till varandra. Men vi kan inte göra som vi brukar. Denna söndag, 29/3 2020, den 5 i fastan, kommer klockorna att ringa till gudstjänst kl 11.00 som vanligt.  Kyrkklockorna denna söndag ringer inte in till fysisk samling först och främst. Klockorna denna dag är en kallelse till gudstjänst i hemmet eller bön i avskildhet. Den kristna traditionen bjuder på många exempel där människor sökt just avskildheten som plats för andlig växt. I denna tid skall vi inte vara nära varandra i fysisk mening – men vi har alla erbjudande om att vara nära Gud. 

20.03.25 Utökade öppettider i kyrkorummet: När det är oroligt i världen kan det kännas skönt att gå till kyrkan, sitta ned en stund, be en bön eller tända ett ljus. Lidingö kyrka utökar därför sina öppettider till vardagar 09.00-16.00.  För att du ska kunna besöka kyrkan på en tid som passar dig.

 

 

Kyrkan hemma hos dig

Behöver du hjälp att handla mat?

Var möts vi?

Känner du dig orolig? Ring vårt journummer: 08-410 847 70

Jourhavande präst

Person håller telefon med info om jourhavande präst - Magnus Aronson IKON