Nätvandrarchatten. Vi vill lyssna på dig!

En chat för er mellan 12 och 25 år.

Du får prata om precis vad du behöver och vill. Du är välkommen om du bara vill småprata med någon trygg vuxen, eller om du vill prata om något som känns svårt och jobbigt för dig. För oss spelar det ingen roll vilket kön du identifierar dig som, vilken religion eller tro du känner dig hemma i, eller om du inte tror på något eller någon alls.

VI LYSSNAR PÅ DIG

Du får alltid chatta med en riktig person här hos oss. De som chattar är personer som jobbar i Svenska kyrkan. Det kan vara musiker, pedagoger, diakoner, präster och annat. Alla har gått Nätvandrarutbildningen hos oss och blivit godkända Nätvandrare. Självklart har alla tystnadsplikt, den tystnadsplikt som gäller alla som jobbar i kyrkan och skolan. Och du är helt anonym när du chattar.

OM OSS

Vi är Kyrkans SOS, en stiftelse som är en del av Svenska kyrkan. Vi arbetar med utbildningar och har stödtelefon och stödchattar för alla åldrar i hela landet. Nätvandrarna är den del som riktar sig till yngre personer.

Svenska kyrkans Nätvandrare grundades av Kyrkans SOS och Skolkyrkan i Göteborg och har som syfte att utbilda trygga vuxna som finns på nätet för att lyssna på och stötta unga. Nätvandrarna finns till viss del på Instagram och på Facebook och Snapchat, men främst via Nätvandrarchatten, vår stödchatt för personer mellan 12 och 25 år.

Nätvandrarchatten är öppen måndagar och onsdagar klockan 19.00-22.00. 

Står det att chatten är stängd när det ska vara öppet kan det hjälpa att refresha sidan. Om det står att det är kö när du försöker chatta med oss, så beror det på att alla nätvandrare sitter med så många chattar som det är möjligt just då, men om du väntar kvar så öppnar vi upp för att prata med dig så fort det är möjligt.

För att Chatta med oss klicka här