Söker du praktik?

Lidingö församling har en bred målgrupp och vi söker nu en praktikant till ett projekt inom kommunikation och ungdomsverksamhet med fokus på sociala medier. Här får du arbeta med vår ungdomsverksamhet och jobba för att ta fram nytt material tillsammans med församlingens ungdomar och kommunikatörer. Perfekt för dig som älskar grafisk formgivning, PR och filmskapande.

Vad ska du får göra hos oss då?
– Ta fram content till sociala medier. Fota, filma och hitta nyheter i våra verksamheter som vi kan kommunicera.
– Uppdatera och arbeta med vår hemsida.
– Omvärldsbevakning – projektleda och genomföra undersökningar, utvärderingar med mera.
– Produktion av filmer, logotyper, texter.
– Vara samordnare och projektleda olika kampanjer.

Vi vill gärna att du:
– studerar PR, kommunikation eller annan motsvarig utbildning.
– Har baskunskaper i Adobe, främst Indesign, Adobe premier pro och after effects.
– Är självgående, driven och snabbt kan sätta dig in i vårt utvecklingstempo.

Vi på kommunikationen är ett litet glatt gäng med stor vilja!
Hos oss får du en chans att i ett självständigt arbete få kunskap och erfarenhet inom kommunikation och grafisk formgivning. Med stöd från församlingens kommunikatörer och församlingspedagoger arbetar vi tillsammans fram en plan från idé till utförande av församlingens ungdomsverksamhet. Vi ser gärna att du kan vara här i minst 10 veckor.
Ps. Du behöver inte vara aktivt troende för att praktisera hos oss men vi förutsätter att du delar vår värdegrund.

Intresserad? Skicka in din ansökan till jennie.solang@svenskakyrkan.se

Kontakta Jennie Soläng

Vid intresse eller frågor kontakta Jennie Soläng