Konfirmera dig i påsk

Det finns fortfarande några lediga platser för den som är född 2005 och vill konfirmera sig under påsklovet.

Express är ett dagläger utan övernattning under påsklovet här på Lidingö med ”lägerbas” på Grönsta prästgård. Läger 5/4-13/4. Konfirmation i Lidingö kyrka kl.14:00 den 13 april.

Vi går på påskens alla gudstjänster tillsammans så man behöver inte gå på fler gudstjänster utöver det (om man inte vill så klart). Under den här veckan ska vi göra allt som hör konfirmationen till. Det innebär att vi ska lära oss mer om kristen tro och vad konfirmation är för något på olika sätt, fundera på livets stora frågor tillsammans och framför allt ha kul!

Alla konfirmationsalternativ hos Lidingö församling är kostnadsfria.

Har ni några frågor kontakta Hanna Lennartsson på 08-410 847 39, hanna.lennartsson@svenskakyrkan.se eller anmäl dig via formuläret.