#kaffemedhopp

I en kris drabbas människor i utsatthet hårdast. Coronaviruset gör inga undantag. Tillsammans kämpar vi varje dag för att människor i hela världen ska ha ett värdigt liv. Fika och ge din gåva till Act Svenska kyrkan. Din gåva gör skillnad!

När alla som dricker #kaffemedhopp swishar exempelvis 20 kr, 40 kr, 80 kr eller annan valfri summa blir det snabbt ett stort belopp tillsammans. Vi kan tillsammans bli en stor förändringskraft där alla bidrar med det som de kan.

SÅ HÄR GÖR DU

Fika! Digitalt med till exempel vänner, kollegor eller mormor. Ring upp någon du tycker om och fika tillsammans. P.S. Du kan förstås fika där du vill och det passar dig. Ditt fika behöver inte vara digitalt.

Swisha! Uppmuntra alla som är med och fikar att swisha en gåva till 123 430 31 60. Skriv ”Kaffe med hopp” i meddelandefältet.

Dela! Njut av er fikastund, ta en bild på den och dela den gärna i sociala medier som exempelvis Facebook och Instagram. Skriv in hashtaggen #kaffemedhopp och nämn Act Svenska kyrkan i ditt inlägg. Uppmuntra fler att fika #kaffemedhopp. Ju fler vi blir som fikar, desto större skillnad gör vi tillsammans.