Lidingö församling söker en assistent till kyrkogårdsförvaltningen

Är du en kunnig administratör och nyfiken på ett serviceinriktat arbete inom Svenska kyrkan? Då kan vi erbjuda dig en tjänst med variation och möjlighet att vara en del i utvecklingen av vår arbetsplats i en rogivande miljö.

Om arbetsplatsen
Svenska kyrkan är på statens uppdrag huvudman för begravningsverksamheten i Lidingö församling. Kyrkogårdsförvaltningens uppdrag är att tillämpa begravningslagens föreskrifter. Lidingö kyrkogård ligger naturskönt beläget vid Lidingö kyrka. Vår arbetsgrupp består av 11 personer och vi ingår även i en större arbetsgemenskap i Lidingö församling.

Dina arbetsuppgifter
Som assistent kommer du bland annat att handlägga begravningsärenden och beställningar av gravskötsel samt registrering av ärenden i våra system. Du kommer sköta fakturering samt kontering. I tjänsten ingår även att ha kontakt med begravningsbyråer och anhöriga via telefon, mail och vid personliga besök.

Läs mer om tjänsten här

Har du frågor om tjänsten?

Kontakta kyrkogårds- och fastighetschefen Ulf Boström