Grönsta prästgård

Grönsta prästgård ligger nära naturen och vattnet. Huset står vackert på en höjd och har fint ljusinsläpp. Informationen om bokning och catering nedan gäller till och med den 31 december 2021. Efter årsskiftet kommer nya rutiner att gälla. Informationen om de nya bokningsrutinerna och datum från och med när Grönsta Prästgård kan bokas 2022 kommer på hemsidan efter årsskiftet.


Adress & kontakt

Adress: Grönstavägen
Kontakt: Kontakta Marie-Louise marie-louise.hogfeldt@festfixeriet.se eller läs mer på hennes hemsida


Så här åker du till Grönsta prästgård

Med bil från Ropsten: Åk över Lidingöbron mot Lidingö centrum. Ta andra avfarten i rondellen till Lejonvägen. Sväng till höger på Kyrkvägen. Ta andra avfarten i rondellen till Grönstavägen. Åk till slutet av denna väg så ser du Grönsta prästgård framför dig.
Kommunalt: Buss till hållplats Lidingövallen. Härifrån behöver du gå omkring 500 meter. Planera din resa med hjälp av SL »


Bra att veta om Grönsta prästgård

  • Grönsta prästgård går enbart att boka tillsammans med catering.
  • Rymmer ca 90 sittande gäster och ca 200 stående gäster. Observera att detta antal är med reservation för ändring p.g.a rådande pandemi. För att boka grönsta prästgård kontakta Marie-Louise marie-louise.hogfeldt@festfixeriet.se eller läs mer på hennes hemsida

Grönsta prästgård. Foto Tim Meier 2016.
Grönsta prästgård.

dukning för grönsta prästgård. Foto manne Hermansson

Dukning för Grönsta prästgård2. Foto Manne Hermansson

Exempel för hur en dukning på Grönsta prästgård kan se ut.