Grönsta prästgård

Grönsta prästgård ligger nära naturen och vattnet. Huset står vackert på en höjd och har fint ljusinsläpp. Du kan boka lokalen för exempelvis en minnesstund efter begravning.

Adress & kontakt

Adress: Grönstavägen
Telefon: 08-410 847 00 (Växeln)

Så här åker du till Grönsta prästgård

Med bil från Ropsten: Åk över Lidingöbron mot Lidingö centrum. Ta andra avfarten i rondellen till Lejonvägen. Sväng till höger på Kyrkvägen. Ta andra avfarten i rondellen till Grönstavägen. Åk till slutet av denna väg så ser du Grönsta prästgård framför dig.
Kommunalt: Buss till hållplats Lidingövallen. Härifrån behöver du gå omkring 500 meter. Planera din resa med hjälp av SL »

Bra att veta om Grönsta prästgård

• Grönsta prästgård går enbart att boka tillsammans med catering.
  • Rymmer ca 90 sittande gäster och ca 200 stående gäster.För att boka grönsta prästgård kontakta Marie-Louise marie-louise.hogfeldt@festfixeriet.se eller läs mer på hennes hemsida

Grönsta prästgård. Foto Tim Meier 2016.
Grönsta prästgård.

dukning för grönsta prästgård. Foto manne Hermansson

Dukning för Grönsta prästgård2. Foto Manne Hermansson

Exempel för hur en dukning på Grönsta prästgård kan se ut.