Luciafiranden och konserter i kyrkan

Fredagen den 13 december firar vi Lucia. Då kan du njuta av luciasånger i både Breviks och Lidingö kyrka. På söndag är det dessutom dags för julkonserter med Breviks körer. Det är fri entré till alla konserterna.

Piccolissimo & Piccolino
Fredag 13 december kl 16.00 i Lidingö kyrka
Lilla Luciatåg för de minsta församlingens barnkörer. Leylie Yekta, piano/orgel.Roberta Sciacco, körledare.

Lidingö Kids & Lidingö Youth Choir
Fredag 13 december kl 18.30 i Breviks kyrka
Stämningsfull Luciakonsert med Lidingö Kids och Lidingö Youth Choir. Erika Hammarberg, piano och Lina Lövstrand flöjt. Anna Birgersson, dirigent.
Alla är välkomna till Lussefika efteråt.

Crescendo & Grandioso
Fredag 13 december kl 18.30 & 19.30 i Lidingö kyrka
Stämningsfull, traditionell Luciakonsert med de äldsta barnkörerna Crescendo och Grandioso. Malou Meilink, blockflöjt. Fredrik Tofft, bas. David Wärn, piano. Roberta Sciacco, körledare.

Luciatåg – Sluta Stirra
Lördag 14 december kl 13.00 Breviks kyrka
Sluta Stirra bjuder in till glädjefylld och minnesvärd Luciakonsert där Luciatåg framförs av barn och ungdomar med funktionsnedsättningar tillsammans med gospelkören Cloud Nine Crew.
Kaffe med fika serveras efter.

Två julkonserter med Breviks körer
Söndag 15 december kl 16.00 & 18.00 i Breviks kyrka
Medverkande: Lidingö Cappella, Lidingö Gospel, Lidingö Kids, Breviks Minikör och Lidingö Youth Choir. Jon-Anders Marthinussen, piano. Claes Wahlroth, flöjt. Hugo Marthinussen, percussion. Oscar Mattsson, bas. Li Ringquist Östman och Anna Birgersson, dirigenter.