Tävling: Vad ska ekorren heta?

Hej! Det är jag som är ekorren som bor i stora eken på kyrkogården. Har du sett mig förut? Inte? Men om du kommer till kyrkogården i vår så kommer du säkert träffa på mig lite överallt.

I vår kommer församlingens alldeles egen lilla ekorre lära oss mer om kyrkogården och dess olika intressanta och fina platser. Det finns bara ett problem, Ekorren har inget namn än! Om du är ett barn och har ett förslag på vad den ska heta, så kan du skicka in en teckning på ekorren och berätta vad ekorren borde heta till vår pedagog Hanna. Detta är en namntävling och du kan vinna ett värmegosedjur i form av en ekorre. Vinnarens förnamn och teckning kommer publiceras på vår hemsida samt våra andra sociala kanaler.

Skicka din teckning senast den 15 april till:
Lidingö församling, Hanna Lennartsson, Box 1029, 181 21 Lidingö. Och märk kuvertet med ”EKORREN”. Eller ta en bild på teckningen och maila till hanna.lennartsson@svenskakyrkan.se. Glöm inte att skriva avsändare så vi vet vart vi ska skicka priset om du vinner tävlingen.