Sommarkonsert med DUO FRANCETT

Av harmoni blir ett ackord. Två fantastiska musiker, Susanne och Eric Francett, bjuder här på ett Bachprogram med mycket innovativa arrangemang för violin, högsträngad kontrabas och sång. En kvartett på två! Bach, den femte evangelisten, ger oss musikalisk inspiration till att leva i harmoni.

Eller se konserten på youtube här från den 22 juli kl 19.00.

DUO FRANCETT:
Susanne Francett, violin & sång
Eric Francett, kontrabas & sång


Det är kostnadsfritt att ta del av våra webbkonserter men ge gärna ett bidrag till vår diakonala verksamhet. Swisha din gåva till 123 281 70 05 eller bankgiro 5586-6461. Tack för din gåva!


PROGRAM

J. S. Bach
Andante ur violinsonat nr. 2 *
Bist du bei mir har tillskrivits Bach
Gavotte ur cellosvit nr. 6 *
Sarabande ur cellosvit nr. 6 *
Aria ”Aus Liebe” ur Matteuspassionen *
Gigue ur cellosvit nr. 6 *
Air ur orkestersvit nr. 3
Menuet I & II ur cellosvit nr. 1
Sarabande ur violinpartita nr. 2
Prélude ur cellosvit nr. 6 *

* arr Duo Francett


Susanne Francett, sopran & violin, har utbildat sig som violinist på Kungliga Musikhögskolan i Stockholm och Hochschule für Musik Hans Eisler Berlin samt som koloratursopran vid Stockholm Operastudio och Musik- och operahögskolan vid Mälardalens högskola. Som violinist har hon arbetat i bl. a. Nordiska kammarorkestern och Gävle Symfoniorkester samt som sopran i t. ex. Radiokören och Eric Ericssons Kammarkör. Hon är även en ofta anlitad solist i olika kyrkosammanang. Bland hennes främsta drivkrafter som musiker är att ständigt utvecklas och att möta publiken på alla plan.

Eric Francett, kontrabas, har utbildat sig som kontrabasist på Sibelius-Akademin i Helsingfors och Hochschule für Musik und Theater München. Han har fått sin yrkeserfarenhet huvudsakligen som stämledare i Nordiska kammarorkestern och Nordiska kammarensemblen i Sundsvall åren 2005-2012. Numera driver han sitt företag Konsert Kompakt på Värmdö med Mälardalen som spelplan. Han anlitas även regelbundet i landets symfoniorkestrar, bl. a. Kungliga Filharmoniska Orkestern. En av hans musikaliska drivkrafter är att finna de ultimata konsertscenerna som bara väntar på att bli upptäckta.


Det är kostnadsfritt att ta del av våra webbkonserter men ge gärna ett bidrag till vår diakonala verksamhet. Swisha din gåva till 123 281 70 05 eller bankgiro 5586-6461. Tack för din gåva!