Välkommen till soppa och gemenskap

Öppen verksamhet för alla som vill och kan komma. Vi bjuder på enkel förtäring, soppa med bröd och kaffe/te med kaka. Ett kort program med föredrag, musik eller kanske poesi ges också. Vi träffas i Brevik kyrkas församlingssal. Välkomna!

Häller-upp-varm-soppa

Välkommen till Soppa och Gemenskap!

På torsdagar samlas vi för att äta en sopplunch med efterföljande fika. Soppan serveras kl 13.00. Ibland håller någon ett kortare anförande kring valfritt ämne. Det kan också vara musik, poesi eller quiz på programmet. Vi brukar avsluta med att sjunga önskepsalmer. Varmt välkommen till vårt glada gäng! Kontakta gärna Eva Sharp om du har några frågor eller kanske är intresserad av att bidra till vårt program.

Program våren 2024

8/2 Eva Sätterlund sjunger och berättar om skillingtryck och bondkomiker

22/2 Maximillian Carlén läser ur sin senaste diktsamling

7/3 Musikquiz med Li Ringquist Östman

21/3 Henrik Sahlin berättar om sin släkting Margit Sahlin, en av Sveriges första kvinnliga präster

4/4 Musikunderhållning i påsktid med Ingrid Damstedt Holmberg

18/4 Diktläsning med Britt-Marie Ancker

2/5 Avslutning med vår musiker Li Ringquist Östman

24/5 Vi åker på församlingsutflykt!

Har du frågor om soppa och gemenskap?