Välkommen till soppa och gemenskap

Öppen verksamhet för alla som vill och kan komma. Vi bjuder på enkel förtäring, soppa med bröd och kaffe/te med kaka. Alla som kommer bidrar till innehållet i träffarna genom att spela, sjunga, läsa dikter eller bara umgås. Vi träffas i Brevik kyrkas församlingssal. Välkomna!

Häller-upp-varm-soppa

Välkommen till Soppa och Gemenskap!

På torsdagar samlas vi för att äta en sopplunch med efterföljande fika. Soppan serveras kl 13.00. Vi brukar avsluta med att sjunga önskepsalmer. Vi alternerar mellan kortare textläsning, poesiläsning eller ett musikstycke. Ibland håller någon av deltagarna ett kortare anförande kring valfritt ämne. Varmt välkommen till vårt glada gäng! Kontakta gärna Kristina Sohlberg om du har några frågor eller kanske är intresserad av att bidra till vårt program.

Har du frågor om soppa och gemenskap?