Bli sedd för den du är

Soppa och gemenskap är en plats för dig som vill vara med och dela tankar och erfarenheter. Här får du vara dig själv och bli sedd för den du är. Vi ses varje onsdag i Breviks kyrka, kl 13.00-15.00.

Häller-upp-varm-soppaBidra med det du vill

Varje onsdag mellan 13.00-14.30 äter vi soppa och fikar. Här får du komma och gå som du vill och allt är gratis. Efter 14.30 brukar vi ha ett kortare kravlöst program som sätts ihop spontant på plats. Den kan innehålla olika saker som bland annat kan vi läsa något ur en adressbok, läsa upp en poesidikt, spela musik eller berätta en rolig historia. Är du intresserad av att bidra med något?  Kom förbi och prata med Eva Sharp. Tillsammans skapar vi onsdagens program, som är för mestadels spontant.

Det viktigaste är dock att vi har en stunds gemenskap kring en enkel sopplunch.
Vi brukar avsluta med en bön och en önskepsalm.

Här får du komma och gå som du vill. Vi avlutar soppa och gemenskap med en bön. Soppan är alltid gratis.

Soppa och gemenskap är för dig som söker en mötesplats mitt på dagen. Vi träffas i den ljusa församlingssalen i Breviks kyrka varje onsdag. Här äter vi en rykande god soppa och dricker kaffe tillsammans. En gång i månaden avslutar vi med en kortare andakt i kyrkan.

Ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp och soppan är gratis. Ingen soppa och gemenskap på röda dagar.

Välkommen till Soppa och gemenskap

Har du frågor om soppa och gemenskap?