Bli sedd för den du är

Soppa och gemenskap är en plats för dig som vill vara med och dela tankar och erfarenheter. Här får du vara dig själv och bli sedd för den du är. Vi ses varje onsdag i Breviks kyrka, kl 13.00-15.00.

Häller-upp-varm-soppaBidra med det du vill

Här umgås vi och gör det som faller oss in. Du kan få berätta något som hänt i omvärlden, läsa en poesidikt, spela en trudilutt, berätta roliga historier eller bara sitta ner och umgås.  Soppa och gemenskap är mötesplatsen som ser dig för den du är och låter dig få bidra med det du vill. Här är det kravlöst.

Här får du komma och gå som du vill. Vi avlutar soppa och gemenskap med en bön. Soppan är alltid gratis.

Soppa och gemenskap är för dig som söker en mötesplats mitt på dagen. Vi träffas i den ljusa församlingssalen i Breviks kyrka varje onsdag. Här äter vi en rykande god soppa och dricker kaffe tillsammans. En gång i månaden avslutar vi träffen med en kort andakt.

Ingen föranmälan krävs, bara att dyka upp och soppan är gratis. Ingen soppa och gemenskap på röda dagar.

Har du frågor om soppa och gemenskap?