Våghalsarna får dig att må bra

Våghalsarna är en alla-kan-sjunga-kör. Här behöver du inte ha någon erfarenhet. Enda kravet: Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Vi träffas varje vecka i S:ta Annagården. Kom när du kan. Här finns inga måsten.

Hej, alla kära Våghalsar!

Det är märkliga tider vi lever i och vi får försöka göra det bästa av situationen. Vi saknar er om tisdagarna och hoppas innerligt att ni mår bra allihop!

I nuläget är alla grupper och alla konserter i Lidingö församling  t o m april inställda. Det betyder att vår konsert med Stenens lovsång inte kommer att äga rum den 26 april som planerat. Vi kommer inte heller att medverka i gudstjänsten i Lidingö kyrka på Palmsöndagen 5 april.

Vi får fokusera på att öva hemma och när situationen förändrats så att vi åter kan samlas så ska vi göra en härlig konsert tillsammans!

Annika har skapat en plattform där vi kan lära oss våra sånger trots att vi inte kan ses. Där kommer hon att lägga upp övningsvideos efter hand.

Vi försöker att göra ett litet detektivarbete med att uppdatera adressregistret för Våghalsarna. Om du brukar komma till Våghalsarna men inte fått mail med information om inställda konserter och länk till Facebookgrupp ber vi dig kontakta  att Annika så att vi kan lösa detta.Var rädda om er och tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Annika Hudak, kyrkomusiker. Telefon direkt: 08-410 847 36 SMS: 0766-20 17 72

annika.hudak@svenskakyrkan.se

Maria Widås, diakoniassistent. Telefon direkt: 08-410 847 41 SMS: 0766-20 17 19

maria.widas@svenskakyrkan.se

Vi sjunger för att må bra

För att sjunga med Våghalsarna behöver du inte ha någon tidigare körvana. Och du behöver inte sjunga i en specifik stämma. Tvärt om, här får du låta precis som du vill. Du behöver inte träffa ton. Det enda kravet är att du tycker att det är roligt med sång.

Tillsammans skapar vi en öppen och kravlös atmosfär. Vi peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Kan du inte komma varje vecka så är det okej. Du kommer när du vill och kan. Vi är ungefär 50 personer i åldrarna 25-90 år som träffas för att sjunga.

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Ett par gånger om året har vi konserter, bland annat vid jul. Att vara med vid våra framträdanden är självklart frivilligt. Vi har bland annat sjungit hos Röda Korset, Turebergskyrkan i Sollentuna, äldreboendet Villa Agadir och på Stockholms stifts körevenemang. Vi brukar också träffas för att ha kördagar tillsammans.

Alla är välkomna att sjunga med oss!

Kom förbi S:ta Annagården kl 19.00-20.00 en tisdagskväll. Du behöver inte anmäla dig innan.

Datum vi övar: 3/3, 10/3, 17/3, 24/3, (ej 31/3 och 7/4), 14/4, 21/4, (ej 28/4), 5/5, 12/5, 19/5, 26/5 m. fl.

Vill du veta mer om Våghalsarna?

Bra att veta om oss