Våghalsarna får dig att må bra

Våghalsarna är en alla-kan-sjunga-kör. Här behöver du inte ha någon erfarenhet. Enda kravet: Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Höstterminen 2021 byter Våghalsarna tid och övar på onsdagar kl 18.30-19.30 i Stora Salen på S:ta Annagården. Kom när du kan. Här finns inga måsten. Terminsstart 8 september. Ingen föranmälan krävs.

Vi sjunger för att må bra

För att sjunga med Våghalsarna behöver du inte ha någon tidigare körvana. Och du behöver inte sjunga i en specifik stämma. Tvärt om, här får du låta precis som du vill. Du behöver inte träffa ton. Det enda kravet är att du tycker att det är roligt med sång.

Tillsammans skapar vi en öppen och kravlös atmosfär. Vi peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Kan du inte komma varje vecka så är det okej. Du kommer när du vill och kan. Vi är ungefär 50 personer i åldrarna 25-90 år som träffas för att sjunga.

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Ett par gånger om året har vi konserter, bland annat vid jul. Att vara med vid våra framträdanden är självklart frivilligt. Vi har bland annat sjungit hos Röda Korset, Turebergskyrkan i Sollentuna, äldreboendet Villa Agadir och på Stockholms stifts körevenemang. Vi brukar också träffas för att ha kördagar tillsammans.

Alla är välkomna att sjunga med oss!

Kom förbi S:ta Annagården , Kvarnvägen 1 kl 19.00-20.00 en onsdagskväll. Du behöver inte anmäla dig innan.

Är du intresserad av att vara med i vår kören? Meddela Annika Hudak så att får du en inbjudan med medlemsinfo. Är du med i kören men behöver uppdatera dina medlemsuppgifter kontakta även då Annika.

Annika Hudak, kyrkomusiker. Telefon direkt: 08-410 847 36 SMS: 0766-20 17 72

annika.hudak@svenskakyrkan.se

Maria Widås, diakoniassistent. Telefon direkt: 08-410 847 41 SMS: 0766-20 17 19

maria.widas@svenskakyrkan.se

Vill du veta mer om Våghalsarna?

Bra att veta om oss