Våghalsarna får dig att må bra

Våghalsarna är en alla-kan-sjunga-kör. Här behöver du inte ha någon erfarenhet. Enda kravet: Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Vi träffas varje tisdag i coronatider på facebook. Kom när du kan. Här finns inga måsten.

Hej, alla Våghalsar!

Vad vi saknar er och längtar efter att ses snart!

Vi har nu gjort en terminsplanering för hösten. Ingen vet hur hösten kommer att se ut så med det som utgångspunkt finner ni här en preleminär  terminsplan. Höstens första övning kommer att ske digitalt den 1 september, vi startar med fika kl.18.30.

Är du intresserad av att vara med i vår kören? Meddela Annika Hudak så att får du en inbjudan med medlemsinfo. Är du med i kören men behöver uppdatera dina medlemsuppgifter kontakta även då Annika.

Detta är en terminsplan enligt en plan i corona-restriktionernas tidevarv där vi fortsätter med övningarna digitalt.

Uppdaterad Terminsplan för VÅGHALSARNA HT-20
Med reservation för ytterligare förändringar.
1 Sept kl 19.00 Digital övning, på Facebook Live sändning börjar kl 18.30!
8 Sept Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
15 Sept Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
22 sept Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
29 Sept kl 19.00 Digital övning, på Facebook Live!
3 okt Inställd Konsert i Breviks kyrka: Pilgrimsmässan av Maria Hulthén, mm
( Plan B gäller dvs konserten skjuts fram till våren -21)
6 okt Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
13 okt Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
20 okt Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
27 okt ledigt, höstlov
3 nov kl 19.00 Digital övning på Facebook Live!
10 nov Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
17 nov Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
24 nov Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
(30 nov Julpyssel på Sankta Anna, troligen inställt)
Plan B= utgår
1 dec Ingen övning. Annika lägger i stället upp övningsmaterial i Facebook-gruppen.
8 dec 19.00 Digital övning på Facebook Live!
15 dec 19.00 Carols Singalong på S:t Anna
Plan B: Carols utomhus, samlingstid meddelas senare
Plan C: Digitalt event med Carols

Var rädda om er och tveka inte att höra av er om ni har frågor!

Annika Hudak, kyrkomusiker. Telefon direkt: 08-410 847 36 SMS: 0766-20 17 72

annika.hudak@svenskakyrkan.se

Maria Widås, diakoniassistent. Telefon direkt: 08-410 847 41 SMS: 0766-20 17 19

maria.widas@svenskakyrkan.se

Vi sjunger för att må bra

För att sjunga med Våghalsarna behöver du inte ha någon tidigare körvana. Och du behöver inte sjunga i en specifik stämma. Tvärt om, här får du låta precis som du vill. Du behöver inte träffa ton. Det enda kravet är att du tycker att det är roligt med sång.

Tillsammans skapar vi en öppen och kravlös atmosfär. Vi peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Kan du inte komma varje vecka så är det okej. Du kommer när du vill och kan. Vi är ungefär 50 personer i åldrarna 25-90 år som träffas för att sjunga.

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Ett par gånger om året har vi konserter, bland annat vid jul. Att vara med vid våra framträdanden är självklart frivilligt. Vi har bland annat sjungit hos Röda Korset, Turebergskyrkan i Sollentuna, äldreboendet Villa Agadir och på Stockholms stifts körevenemang. Vi brukar också träffas för att ha kördagar tillsammans.

Alla är välkomna att sjunga med oss!

Kom förbi S:ta Annagården kl 19.00-20.00 en tisdagskväll. Du behöver inte anmäla dig innan.

Vill du veta mer om Våghalsarna?

Bra att veta om oss