Våghalsarna får dig att må bra

Våghalsarna är en alla-kan-sjunga-kör. Här behöver du inte ha någon erfarenhet. Enda kravet: Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Nu i coronatider ses vi via facebook eller repeterar själva. Kom när du kan. Här finns inga måsten.

Hej, alla Våghalsar!

Vad vi saknar er och längtar efter att ses snart!

Terminsplan VT-21
De veckor som vi inte har Facebook Live läggs det upp övnings-videos i Facebookgruppen. Då ses vi inte något speciellt klockslag utan var och en övar för sig. Övningsvideorna läggs upp under måndagen eller tisdagen. Om restriktionerna lättar och vi får börja ses så återgår vi till vanliga övningar på S:ta Annagården kl 19.00. Därför noteras ändå datumen i schemat för säkerhets skull. Kördag och konsert i maj sker under förutsättning att restriktionerna släppt.

19 jan kl 19.00 Facebook Live
26 jan egen repetition
2 feb egen repetition
9 feb kl 19.00 Facebook Live
16 feb egen repetition
23 feb egen repetition
9 mars kl 19.00 Facebook Live
16 mars egen repetition
23 mars egen repetition
30 mars kl 19.00 Facebook Live
13 april egen repetition
20 april egen repetition
27 april kl 19.00 Facebook Live
4 maj egen repetition
11 maj egen repetition
18 maj egen repetition
25 maj kl 19.00 Facebook Live (om vi inte kan samlas)
29 maj Kördag i Breviks kyrka 10.30-14.30
30 maj kl 16.00 Konsert Pilgrimsmässan” Stenens lovsång” i Breviks kyrka. Repetition kl 14.00

Ej övning följande datum:
2 mars sportlov
6 april påsklov

Är du intresserad av att vara med i vår kören? Meddela Annika Hudak så att får du en inbjudan med medlemsinfo. Är du med i kören men behöver uppdatera dina medlemsuppgifter kontakta även då Annika.

Annika Hudak, kyrkomusiker. Telefon direkt: 08-410 847 36 SMS: 0766-20 17 72

annika.hudak@svenskakyrkan.se

Maria Widås, diakoniassistent. Telefon direkt: 08-410 847 41 SMS: 0766-20 17 19

maria.widas@svenskakyrkan.se

Vi sjunger för att må bra

För att sjunga med Våghalsarna behöver du inte ha någon tidigare körvana. Och du behöver inte sjunga i en specifik stämma. Tvärt om, här får du låta precis som du vill. Du behöver inte träffa ton. Det enda kravet är att du tycker att det är roligt med sång.

Tillsammans skapar vi en öppen och kravlös atmosfär. Vi peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Kan du inte komma varje vecka så är det okej. Du kommer när du vill och kan. Vi är ungefär 50 personer i åldrarna 25-90 år som träffas för att sjunga.

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Ett par gånger om året har vi konserter, bland annat vid jul. Att vara med vid våra framträdanden är självklart frivilligt. Vi har bland annat sjungit hos Röda Korset, Turebergskyrkan i Sollentuna, äldreboendet Villa Agadir och på Stockholms stifts körevenemang. Vi brukar också träffas för att ha kördagar tillsammans.

Alla är välkomna att sjunga med oss!

Kom förbi S:ta Annagården kl 19.00-20.00 en tisdagskväll. Du behöver inte anmäla dig innan.

Vill du veta mer om Våghalsarna?

Bra att veta om oss