Fira andakt på ditt äldreboende

Kyrkan finns på flera av Lidingös äldreboenden. Här kan du fira andakt, önska psalmer och prata med en präst under kyrkkaffet. Du kan också få enskilda samtal med präst.

Tänder-ljus.-äldreboende

Träffa en präst där du bor

På flera av öns äldreboenden har du möjlighet att fira andakt med präst, diakon och kyrkomusiker. Här kan du prata med prästen om det som är viktigt för dig. Det kan vara både vardagliga och existentiella frågor.

Och passa på att önska din favoritpsalm. Här kan du sjunga ut för en stund.

Du som bor på respektive äldreboende är välkommen, precis som anhöriga eller personal. Andakterna är en plats för gemenskap med musik och kyrkkaffe. Du kan också få enskilda samtal med präst eller diakon.

Kyrkan finns på dessa äldreboenden

Baggeby gård

Vi kommer ut till Baggeby gård torsdagar 17 januari, 14 februari, 7 mars, 4 april och 9 maj.
Präst: Tuija Hammare.

Ektorpsgården

Vi kommer ut till Ektorpsgården onsdagar 23 januari, 13 februari, 13 mars, 10 april, 15 maj och 12 juni.
Präst: Magnus Östling.

Högsätra

Vi kommer ut till Högsätra onsdagar 16 januari, 13 februari, 13 mars, 3 april och 8 maj
Präst: Fanny Linder.

Nilstorpsgården

Vi kommer ut till Nilstoprsgården torsdagar 24 januari, 21 februari, 21 mars, 11 april och 16 maj.
Präst: Tuija Hammare.

Siggebogården

Vi kommer ut till Siggebogården: 5 september, 3 oktober, 31 oktober, 28 november och 19 december.
Präst: Lars Jergmar. Musiker: Roberta Sciacco.

Silverhöjden

Vi kommer ut till Silverhöjen tisdagar 5 februari, 12 mars, 2 april, 14 maj och 11 juni.
Präst: Anna Höglund. Musiker: Maria Fredén.

Villa Agadir

Vi kommer ut till Villa Agadir tisdagar 15 januari, 12 februari, 12 mars, 16 april, 14 maj och 11 juni.
Präst: Emmeli Karlsson Lundmark.

Välkommen att fira andakt