Fira andakt på ditt äldreboende

Kyrkan finns på flera av Lidingös äldreboenden. Här kan du fira andakt, önska psalmer och prata med en präst under kyrkkaffet. Du kan också få enskilda samtal med präst.

Tänder-ljus.-äldreboende

Träffa en präst där du bor

På flera av öns äldreboenden har du möjlighet att fira andakt med präst, diakon och kyrkomusiker. Här kan du prata med prästen om det som är viktigt för dig. Det kan vara både vardagliga och existentiella frågor.

Och passa på att önska din favoritpsalm. Här kan du sjunga ut för en stund.

Du som bor på respektive äldreboende är välkommen, precis som anhöriga eller personal. Andakterna är en plats för gemenskap med musik och kyrkkaffe. Du kan också få enskilda samtal med präst eller diakon.

Kyrkan finns på dessa äldreboenden

Baggeby gård

Vi kommer ut till Baggeby gård torsdagar 19 september, 17 oktober, 21 november och 12 december.
Präst: Tuija Hammare.
Musiker: Annika Hudak.

Ektorpsgården

Vi kommer ut till Ektorpsgården onsdagar 11 september, 16 oktober, 13 november och 11 december.
Präst: Ann-Sofi Furegård Sandberg
Musiker: Annika Hudak.

Högsätra

Vi kommer ut till Högsätra onsdagar 11 september, 16 oktober, 12 november och 11 december.
Präst: Fanny Linder.
Musiker: Roberta Sciacco.

Nilstorpsgården

Vi kommer ut till Nilstoprsgården torsdagar 26 september, 31 oktober, 28 november och 19 december.
Präst: Tuija Hammare.
Musiker: Anna Birgersson.

Siggebogården

Vi kommer ut till Siggebogården onsdagar 18 september, 23 oktober, 20 november och 18 december.
Präst: Lars Jergmar.
Musiker: Roberta Sciacco.

Silverhöjden

Vi kommer ut till Silverhöjen tisdagar 24 september, 29 oktober, 26 november och 17 december.
Präst: Anna Höglund.
Musiker: Maria Fredén.

Villa Agadir

Vi kommer ut till Villa Agadir tisdagar 10 september, 15 oktober, 12 november och 10 december.
Präst: Emmeli Karlsson Lundmark.
Musiker: Stefan Själander.

Välkommen att fira andakt