Fira andakt på ditt äldreboende

Kyrkan finns på flera av Lidingös äldreboenden. Här kan du fira andakt, önska psalmer och prata med en präst under kyrkkaffet. Du kan också få enskilda samtal med präst.

Tänder-ljus.-äldreboende

Träffa en präst där du bor

På flera av öns äldreboenden har du möjlighet att fira andakt med präst, diakon och kyrkomusiker. Här kan du prata med prästen om det som är viktigt för dig. Det kan vara både vardagliga och existentiella frågor.

Och passa på att önska din favoritpsalm. Här kan du sjunga ut för en stund.

Du som bor på respektive äldreboende är välkommen, precis som anhöriga eller personal. Andakterna är en plats för gemenskap med musik och kyrkkaffe. Du kan också få enskilda samtal med präst eller diakon.

Kyrkan finns på dessa äldreboenden

Baggeby gård

Vi kommer till Baggeby gård torsdagar. 16 januari, 13 februari, 19 mars, 16 april, 14 maj och 11 juni.
Präst: Tuija Hammare.
Musiker: Annika Hudak.

Ektorpsgården

Vi kommer till Ektorpsgården onsdag 15 januari kl 14.00.
Präst: Ann-Sofi Furegård Sandberg
Musiker: Annika Hudak.

Högsätra

Vi kommer till Högsätra onsdagar. 15 januari, 12 februari, 11 mars, 15 april och 6 maj.
Präst: Fanny Linder.
Musiker: Roberta Sciacco.

Nilstorpsgården

Vi kommer till Nilstorpsgården torsdagar. 30 januari, 27 februari, 26 mars, 30 april, 28 maj och 18 juni.
Präst: Tuija Hammare.
Musiker: Anna Birgersson.

Siggebogården

Vi kommer till Siggebogården onsdagar. 22 januari, 19 februari, 4 mars, 22 april och 13 maj.
Präst: Lars Jergmar.
Musiker: Roberta Sciacco.

Silverhöjden

Vi kommer till Silverhöjen tisdagar. 14 januari, 11 februari, 10 mars, 14 april, 12 maj och 9 juni.
Diakonassistent: Eva Sharp.
Musiker: Maria Fredén.

Villa Agadir

Vi kommer till Villa Agadir tisdagar. 14 januari, 11 februari, 10 mars, 7 april, 12maj och 9 juni.
Präst: Emmeli Karlsson Lundmark.
Musiker: Stefan Själander.