Bli volontär på Lidingö

I kyrkan på Lidingö har du möjlighet att engagera dig för andra. Här kan du exempelvis bjuda på en pratstund, bli kyrkvärd eller ordna gemensamt julfirande. Tillsammans kan vi skapa en kyrka som ger hopp och stöd.

Två män grillar utanför Sta Annagården. Foto Jennie Soläng 2017.

Det finns flera olika sätt att hjälpa till på, se vilka möjligheter som finns just nu nedan!

Kyrk- och gudstjänstvärdar
Medverka i gudstjänsten genom att till exempel hälsa välkommen och läsa texter
Kontakt: Ann-Sofi Furegård Sandberg, präst, ann-sofi.furegardsandberg@svenskakyrkan.se

Träffpunkt S:ta Anna
Fixa, dona och bara umgås vid våra träffar för daglediga varannan torsdag

Resurs
För dig som inte vill binda upp dig men gärna finns till hands – vi hör av oss när det uppstår behov

Händer i köket
Hjälp till när det vankas mat och fika – det kan inte bli för många kockar

Volontärträffar
Då och då bjuder vi in till träffar för dig som är eller är intresserad av att bli volontär. Där får du höra mer om vad det kan innebära att vara volontär och träffa vår personal. Ingen anmälan behövs, det är bara att komma. Vi bjuder på fika! Håll utkik här och i andra kanaler efter information om nya träffar.

Intresserad?

Vill du engagera dig som volontär eller har du frågor?