Dela lika under samma himmel – Var med och fyll fastebössan

Dela med dig till människor som är i akut hungersnöd, är på flykt eller lever i utsatthet under samma himmel. Låt ditt bidrag i årets fastebössa göra verklig skillnad.

Världen står inför en global hungerkris. Det finns tillräckligt mycket resurser globalt för att lösa hungerkrisen, ändå är världen hungrigare än någonsin. Problemet är en fördelningsfråga, vi delar inte lika på makt och resurser. Vi måste tillsammans skapa möjligheter där människor själva kan försvara sin rätt till en hållbar försörjning.

Tillsammans kan vi göra skillnad

Tillsammans med andra kyrkor, organisationer och tusentals frivilliga vill Act Svenska kyrkan bidra till en mer rättvis värld där alla människor kan äta sig mätta.

Genom att vara med och fylla fastebössan delar du med dig till människor som är i akut hungersnöd, har drabbats av jordbävningar, är på flykt från kriget i Ukraina eller på annat sätt lever i utsatthet under samma himmel.

Ge en gåva och bjud in dina vänner att vara med och bidra till en mer rättvis värld. Tillsammans kan vi vara ett stöd och en tillflykt i oro, nöd och krig.

Ge din gåva på Facebook, här i gåvoformuläret nedan eller swisha till 123 430 31 60. Gåvorna används där behoven är störst.