Lidingö församling söker extra vaktmästare

Kyrkvaktmästare

Lidingö församling söker

Extra vaktmästare

Timanställning vid behov, främst helger

Vi söker Dig som
• har god samarbetsförmåga
• kan arbeta självständigt
• har god initiativförmåga
• har god social kompetens
• har god förmåga att representera Svenska kyrkan
• är över 18 år
• är konfirmerad och tillhör Svenska kyrkan
• har gått Lidingö församlings ledarutbildning eller motsvarande

Som extra vaktmästare kommer du att…

Arbeta vid gudstjänster och konserter tillsammans med präst, musiker och ideella medarbetare
Du kommer att ansvara för att allt är snyggt och vackert när gudstjänstbesökarna kommer till kyrkan. Du kommer att ansvara för att alla hör och ser bra och känner sig välkomna till gudstjänsten. Du kommer att se till att kyrkan är snygg och i ordning efter gudstjänsten

Möta många människor i livets högtider

I Lidingö församling är vi stolta över att så många kyrkotillhöriga vill döpas och vigas i våra kyrkor. De kyrkliga handlingarna är en stor och viktig del av vårt arbete. Tillsammans med präst och musiker ser du till att dopfamiljer, vigselpar och deras gäster känner sig välkomna och att just deras dop/vigsel är det unikt.

Betald utbildning för arbetsuppgifterna
Du kommer, på betald arbetstid, få arbeta dubbelt till att börja med, tillsammans med ordinarie vaktmästare.

Själv påverka när du har möjlighet att arbeta
Arbetsledaren för vaktmästeriet kommer att ge dig ett förslag på arbetstider en gång i kvartalet. Du kan själv tala om hur ofta du har möjlighet att arbeta, t ex varannan lördag eller en söndag i kvartalet. Du har möjlighet att tacka ja eller nej till de arbetstider du får förslag på.

Bli löneinplacerad enligt gällande kollektivavtal

Upplysningar lämnas av kyrkoherde Carina Nilsson 070-545 06 48 eller e-post carina.c.nilsson@svenskakyrkan.se

Ansökan med CV skickas till lidingo.församling@svenskakyrkan.se snarast.
Vi anställer löpande och behöver just nu ca 5 extra vaktmästare.

Fyll ett tomrum, vi behöver Dig!