Upplev Malta i Medelhavet

Här utforskar vi en ö som har stor betydelse inom kristen tro. Det blir en spännande resa till ett samhälle där religionen i högsta grad är synlig. Flera hundra mil från Sverige kan du se livet hemma på Lidingö med nya ögon.

konfa-konfirmation-lidingo-svenska-kyrkan-malta

Vi gör utflykter i Paulus fotspår

På Malta följer vi aposteln Paulus som hamnade här som skeppsbruten. Bland annat åker vi till huvudstaden Valletta, ett av Unescos världsarv. Här besöker vi St John-katedralen som är en av världens mest kända barockkyrkor.

På Malta ser du många religiösa symboler. Religionen är hela tiden närvarande i människors vardagsliv.

Vi åker till Malta under påsklovet då våren kommer. Och vi tar också båten till grannön Gozo för att uppleva det dramatiska landskapet där.

Bra att veta om alternativet Malta – Påskresa:

• 10 träffar utöver resan med start i december 2018
  • Dygnet-runt-läger på Malta under påsklovet 2019
  • Du får gå på tio gudstjänster varav många ingår i våra träffar
  • Genrep inför konfirmationsgudstjänst och fotografering fredag 10 maj 2019
  • Konfirmationsgudstjänst lördag 11 maj 2019 i Breviks kyrka
  • Antal deltagare, max 18, minst 10

Kostnad:

• Kostnad 5000 kr, varav anmälningsavgift 1000 kr. Anmälningsavgiften är bindande. Återbetalas endast vid sjukdomsfall styrkt av läkarintyg. Du kan få ekonomiskt stöd för att täcka kostnaden. Kontakta pedagogerna för mer information»
  • Platsbekräftelse samt faktura för anmälningsavgift skickas per brev i juni. Resterande belopp delbetalas på två fakturor under hösten.

Anmäl dig här »

Har du frågor om alternativet?