Följ med till Italiens huvudstad

Vi reser till Rom när våren är som bäst. Här besöker vi viktiga platser inom kristen tro. Du får till exempel uppleva S:t Peterskyrkan och Vatikanmuseet. Att resa tillsammans i en stor grupp ger äventyr, minnen och sammanhållning.

Detta alternativ är tyvärr fullt

Du kommer nära religionen

I Rom har vi alltid nära till fantastisk glass, men också till en hisnande historia. Bland stadens berömda kyrkor kan vi få ett litet grepp om den kristna trons stora betydelse genom historien.

Vi får också en förståelse för hur människor utövar sin tro idag. Staden är fortfarande ett starkt geografiskt centrum inom kristen tro.

Och allt ligger lättillgängligt. Vi bor i ett kloster mitt i staden, med gångavstånd till det mesta. Här vrider och vänder vi på ­religionen.

Bra att veta om alternativet Italien – Vårresa:

• 10 träffar utöver resan med start i december 2017
  • Dygnet-runt-läger i Rom, Italien, vid Kristi himmelfärdsdag, 10-13 maj 2018
  • Du går på tio gudstjänster varav många ingår i våra träffar
  • Konfirmationsgudstjänst lördag 2 juni 2018 i Breviks kyrka
  • Antal deltagare, max 18, minst 10

Har du frågor om alternativet?

Vi svarar på allt du undrar!

- Alexandra Josefsson

- Niclas Sjöström