Upplev både sommarläger och resa

I detta alternativ kan du kombinera det bästa som konfirmation kan erbjuda. Du får träffa andra konfirmander under lång tid, mitt i sommaren, samtidigt som vi också åker på resa till Rom.

Konfirmationsalternativ - Italien sommar. Foto Shutterstock.

Få respepp såväl som smak av sommarläger

Vi börjar och avslutar med ett dagläger på Lidingö. Däremellan reser vi till Rom i Italien. Resan har samma upplägg som i alternativ 6, förutom att vi nu möter staden i högsommarform.

Vi bor tillsammans i ett ­kloster mitt i staden, med citronträd på en vacker innergård.

Ett stenkast från Colosseum har vi gångavstånd till det mesta. Och dessutom kan vi njuta av en takterrass med utsikt över det antika Rom.

Bra att veta om alternativet Italien – Sommarresa:

• Dagläger på Lidingö, S:ta Annagården, 5-7 augusti, samt i Breviks kyrka, 12-16 augusti 2019
  • Dygnet-runt-läger i Rom, Italien, 8-11 augusti 2019
  • Konfirmationsgudstjänst lördag 17 augusti 2019 i Breviks kyrka
  • Antal deltagare, max 18, minst 10

Kostnad:

• Kostnad 3000 kr, varav anmälningsavgift 1000 kr. Anmälningsavgiften är bindande. Återbetalas endast vid sjukdomsfall styrkt av läkarintyg. Du kan få ekonomiskt stöd för att täcka kostnaden. Kontakta pedagogerna för mer information»
  • Platsbekräftelse samt faktura för anmälningsavgift skickas per brev i juni. Resterande belopp delbetalas på två fakturor under hösten.

Anmäl dig här »

Har du frågor om alternativet?