Bo på egen herrgård

Vi åker till Vängården Follökna, en vacker herrgård med kunglig historia. Här får vi ett roligt sommarläger på en härlig plats – med en egen brygga och ö. Vi spelar brännboll i herrgårdens park och grillar vid badplatsen.

konfa-konfirmation-lidingo-svenska-kyrkan-2

Lär känna konfirmander på ett perfekt sommarställe

Vängården Follökna ligger i Sörmland. Här bor vi i två veckor, just när sommaren börjar ta form. Detta är en plats där vi verkligen kan ha roligt tillsammans. Herrgården har en stor park med strand. Den har anor från medeltiden och ägdes av drottning Kristina.

Herrgården har till och med en egen ö, mitt i sjön Nedingen. På ön finns ett litet kapell, som gjort för mysiga andakter.

Bra att veta om alternativet Follökna – Sommarläger:

• Dagläger på S:ta Annagården, Lidingö, 11-15 juni 2018
  • Dygnet-runt-läger på Vängården Follökna, Malmköping, 18-28 juni 2018
    Här hittar du Vängården Follöknas egen webbplats»
  • Utöver lägret går du på tio gustjänster som du väljer själv
  • Konfirmationsgudstjänst lördag 30 juni 2018 i Breviks kyrka
  • Antal deltagare, max 24, minst 15

Kostnad:

• Kostnad 7500 kr, varav anmälningsavgift 1000 kr. Anmälningsavgiften är bindande. Den återbetalas endast vid sjukdomsfall styrkt av läkarintyg. Du kan få ekonomiskt stöd för att täcka kostnaden.  Kontakta pedagogerna för mer information»
  • Platsbekräftelse samt faktura för ­anmälningsavgift skickas per brev i juni. Resterande belopp delbetalas på två fakturor under hösten.

Anmäl dig här»

Du fyller i ett enkelt webbformulär»

Har du frågor om alternativet?

Vi svarar på allt du undrar!

- Alexandra Josefsson

- Niclas Sjöström