Här hittar du valresultatet på Lidingö

Våghalsarna får dig att må bra

Våghalsarna är en alla-kan-sjunga-kör. Här behöver du inte ha någon erfarenhet. Enda kravet: Du ska tycka att det är roligt att sjunga. Vi träffas varje vecka i S:ta Annagården. Kom när du kan. Här finns inga måsten.

sjung-i-kor-sjunga-vaghalsarna-bodal-lidingo-svenska-kyrkan

Vi sjunger för att må bra

För att sjunga med Våghalsarna behöver du inte ha någon tidigare körvana. Och du behöver inte sjunga i en specifik stämma. Tvärt om, här får du låta precis som du vill. Du behöver inte träffa ton. Det enda kravet är att du tycker att det är roligt med sång.

Tillsammans skapar vi en öppen och kravlös atmosfär. Vi peppar varandra och skrattar mycket tillsammans.

Kan du inte komma varje vecka så är det okej. Du kommer när du vill och kan. Vi är ungefär 50 personer i åldrarna 25-90 år som träffas för att sjunga.

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Vi sjunger regelbundet i gudstjänsterna i Bodals kyrka. Ett par gånger om året har vi också konserter, bland annat vid jul. Att vara med vid våra framträdanden är självklart frivilligt. Vi har bland annat sjungit hos Röda Korset, Turebergskyrkan i Sollentuna, äldreboendet Villa Agadir och på Stockholms stifts körevenemang. Vi brukar också träffas för att ha kördagar tillsammans.

Vill du sjunga med oss?

Alla är välkomna! Kom förbi S:ta Annagården kl 19.00-20.00 en tisdagskväll eller kontakta körledaren Ingrid Damstedt Holmberg, så berättar hon mer.

Kom och sjung med oss!

Du behöver inte anmäla dig innan

Bra att veta om oss