Här hittar du valresultatet på Lidingö

Lidingö Gospel svänger

I Lidingö Gospel hittar du ett fantastiskt sväng. Vi brinner för att förmedla gospelmusikens glädje och hopp. Det viktigaste för oss är att lyckas beröra, i gudstjänster såväl som konserter.

lidingo-gospel-fotograf-Michael-Anderberg-1440x800-pixlar

Vi sjunger i gudstjänster och ger konserter

Vi övar i Breviks kyrka, tisdagar kl 19.00-21.30, som är en underbar plats för musik. Här deltar vi i gudstjänster och ger flera konserter varje år. Vår repertoar är blandad med modern gospel, traditionell gospel och eftertänksamma spirituals.

Vill du sjunga med oss?

Vi är 35 medlemmar i olika åldrar och leds av Anna Birgersson. Hennes energi som körledare inspirerar till sångglädje för både kropp och själ. Anna har själv sjungit gospel sedan tonåren och hon har både startat upp och lett olika gospelkörer i många år.

Kontakta Anna Birgersson om du är sugen på att provsjunga. Är du man blir vi extra glada eftersom vi gärna blir fler män i kören.

Följ oss på Facebook>>

Vill du sjunga med oss?

Du hjälper till att sprida gospeln på Lidingö

Bra att veta om oss