Breviks Kyrkokör vill ge glädje

Breviks Kyrkokör sjunger allt från traditionell körmusik från 1500-talet till visa och jazz. Vår passion är att förmedla glädje genom musiken. Som medlem i kören får du en härlig gemenskap.

sjung-i-kor-sjunga-breviks-kyrkokor-lidingo-svenska-kyrkan-2

I Breviks Kyrkokör hittar du omväxling

Kören sjunger i Breviks kyrka, den vackra funkiskyrkan på södra Lidingö. Här deltar vi regelbundet i gudstjänsterna. Och varje år ger vi konserter.

Kören har en bred och blandad repertoar. Här får du utvecklas genom att sjunga olika genrer.

De senaste åren har vi exempelvis sjungit folkmusikmässan Himmelen inom av Anders Nyberg, den moderna klassikern Gloria av John Rutter och Bachs Juloratorium. Perioden före jul är speciellt intensiv med första adventssång och julkonsert.

Vill du sjunga med oss?

Vi är ungefär 30 medlemmar och övar varje torsdagskväll kl 19.00-21.30 i Breviks kyrka. Vi vill ge glädje till alla som lyssnar, men också till varandra. Därför är vår gemenskap i kören viktig.

Kontakta körledaren Li Ringquist Östman om du vill sjunga med oss>>

Vill du sjunga med oss?

Hjälp oss sprida musikglädje på Lidingö

Bra att veta om oss