Bodals Kammarkör ger energi

Bodals Kammarkör är en viktig del av gudstjänstlivet. Här sjunger vi ofta i gudstjänsterna. Dessutom ger vi flera konserter varje år. Som medlem i kören hamnar du i en inspirerande grupp med mycket energi.

bodals-kammarkor-fotograf-Tim-Meier-1440x800-pixlar

Vi sjunger i gudstjänster och konserter

Bodals Kammarkör vill ge gudstjänstlivet en extra dimension genom musiken. Här vill vi förmedla känslor då orden inte räcker till. Vi är regelbundet med i gudstjänsterna då vi till exempel förstärker psalmsången.

Vi ger också flera konserter varje år. Vår repertoar är blandad. Som medlem i kören får du sjunga allt från klassiska körverk till jazz och visa.

Vid våra större konserter har vi förmånen att sjunga tillsammans med professionella musiker, till exempel från Stockholm Concert Orchestra. Bland framförda verk märks bland andra Theresienmässan av Joseph Haydn, Gloria av John Rutter och Jan Sandströms Requiem.

Vill du sjunga med oss?

Bodals Kammarkör övar i Breviks kyrka, onsdagar kl 19.00-22.00, vackert belägen med utsikt över vattnet. Här samlas vi, nära 40 medlemmar i olika åldrar. Vår yngsta medlem är 22 år gammal.

Kontakta kyrkomusikern Ingrid Damstedt Holmberg för att provsjunga. I henne får du möta en inspirerande körledare med stor erfarenhet och en stark passion för musik.

Vill du sjunga med oss?

Du hjälper till att sprida musikglädje i Breviks kyrka

Bra att veta om oss